Naslovna
O nama
Kategorije
Uslovi
Obuka
Ispit
Vozila
Instruktori
Cenovnik
Kontakt
  • O nama
KING STAR je preduzeće koje je osnovano početkom 2007. godine, a zvanično je počelo sa radom 20. marta iste godine.

KING STAR je u skladu sa trenutno važećim zakonskim propisima, u procesu prilagođavanja novom sistemu obuke, dana 14.11.2013. god. od strane MUP-a R. Srbije dobio "novu" dozvolu za osposobljavanje kandidata za vozače.
Što nas svrstava u prvih sedam škola u Srbiji koje su dobile ovu dozvolu, a drugi smo u Sremu i Vojvodini.

 Osnovna delatnost KING STAR-a je obuka kandidata za vozače motornih vozila i organizovanje polaganja vozačkih ispita. Kod nas možete obaviti obuku i polagati ispit za vozače motornih vozila AM, A1, A2, A, B i F kategorije.  

 Zaposleni u KING STAR -u su snažno privrženi ideji pružanja pozitivnog doprinosa društvu i imaju jedan odgovoran pristup poslu kojim se bave. Naša strategija je da kandidatima za vozače pružimo veoma sveobuhvatnu i kvalitetnu obuku i da na taj način dobijemo kvalitetne i bezbedne vozače koji sutra neće ugrožavati kako svoje živote tako i živote ostalih učesnika u saobraćaju na putevima širom naše planete.

 Osoblje preduzeća poseduje dugogodišnje iskustvo u obuci kandidata i štošta zna o tome šta jedan kandidat želi i šta mu je potrebno u jednoj auto školi i na osnovu toga preduzećemo sve da kandidati izlaze zadovoljni iz naše auto škole sa uspešno položenim vozačkim ispitom i vozačkom dozvolom u rukama.

 

Dozvola za rad
       (PDF)
Saznajte više

Novi testovi

Priručnik

Propisi

Kazne
VOZAČKA DOZVOLA
PROBNA VOZAČKA DOZVOLA
MEĐUNARODNA VOZ. DOZVOLA
All content © copyright 2007-2013. KING STAR doo. All rights reserved.