Naslovna O nama Kategorije Uslovi Obuka Ispit Vozila Naš tim Cenovnik Kontakt    KING STAR je preduzeće koje je osnovano početkom 2007. godine, a zvanično je počelo sa radom 20. marta iste godine. U procesu prilagođavanja novim zakonskim propisima, među prvima smo ispunili sve potrebne uslove. Naša auto škola je sedma po redu u Srbiji, a druga u Vojvodini i Sremu koja je dobila novu dozvolu za rad.
   
    Naša osnovna delatnost je obuka kandidata za vozače motornih vozila i organizovanje polaganja vozačkih ispita. Kod nas možete obaviti obuku i polagati ispit za vozače motornih vozila AM, A1, A2, A, B i F kategorije. Takođe vršimo i dopunsku obuku za vozače koji imaju vozačku dozvolu, a nisu dugo vozili.  

    Zaposleni su snažno privrženi ideji pružanja pozitivnog doprinosa društvu i imaju jedan odgovoran pristup poslu kojim se bave. Naša strategija je da kandidatima za vozače pružimo veoma sveobuhvatnu i kvalitetnu obuku. Na taj način dobijamo kvalitetne i bezbedne vozače, koji sutra neće ugrožavati, kako svoje živote, tako i živote ostalih učesnika u saobraćaju na putevima širom naše planete.

    Osoblje preduzeća poseduje dugogodišnje iskustvo u obuci kandidata. Veoma dobro znamo šta jedan kandidat želi i šta mu je potrebno u jednoj auto školi. Na osnovu toga preduzimamo sve da kandidati izlaze zadovoljni iz naše auto škole sa uspešno položenim vozačkim ispitom i vozačkom dozvolom u rukama. Visok procenat prolaznosti na ispitima rezultat je temeljnog rada sa kandidatima. 

Dozvola za rad

         
                       
Ispitna pitanja

Priručnik

Prva pomoć

Propisi

Foto galerija

Video