Naslovna
O nama
Kategorije
Uslovi
Obuka
Ispit
Vozila
Instruktori
Cenovnik
Kontakt
  • O nama
KING STAR je preduzeće koje je osnovano početkom 2007. godine, a zvanično je počelo sa radom 20. marta iste godine.

 Osnovna delatnost KING STAR-a je obuka kandidata za vozače motornih vozila i organizovanje polaganja vozačkih ispita. Kod nas možete obaviti obuku i polagati ispit za vozače motornih vozila AM, A1, A2, A, B i F kategorije.  

 Zaposleni u KING STAR -u su snažno privrženi ideji pružanja pozitivnog doprinosa društvu i imaju jedan odgovoran pristup poslu kojim se bave. Naša strategija je da kandidatima za vozače pružimo veoma sveobuhvatnu i kvalitetnu obuku i da na taj način dobijemo kvalitetne i bezbedne vozače koji sutra neće ugrožavati kako svoje živote tako i živote ostalih učesnika u saobraćaju na putevima širom naše planete.

 Osoblje preduzeća poseduje dugogodišnje iskustvo u obuci kandidata i štošta zna o tome šta jedan kandidat želi i šta mu je potrebno u jednoj auto školi i na osnovu toga preduzećemo sve da kandidati izlaze zadovoljni iz naše auto škole sa uspešno položenim vozačkim ispitom i vozačkom dozvolom u rukama.

 Polazeći od toga da je za kvalitetnu praktičnu obuku neophodno imati i kvalitetna vozila i u želji da se kandidati osećaju što prijatnije u toku praktične obuke obezbedili smo nova, savremena, veoma kvalitetna vozila, koja svojim izgledom i udobnošću ne mogu nikoga ostaviti ravnodušnim. 

 

 BUDUĆNOST POČINJE  TAMO GDE PRESTAJE SADAŠNJOST. ZA NAS JE BUDUĆNOST VEĆ POČELA, AKO ŽELITE BITI DEO BUDUĆNOSTI, PRIDRUŽITE NAM SE!
Saznajte više

Novi testovi

Priručnik

Propisi

Kazne
VOZAČKA DOZVOLA
PROBNA VOZAČKA DOZVOLA
MEĐUNARODNA VOZ. DOZVOLA
All content © copyright 2007-2013. KING STAR doo. All rights reserved.